Welcome, Guest
Username Password: Remember me

HAVING TROUBLES INSTALLING MODS...PLZ HELPP!!
(1 viewing) (1) Guest
"City Car Driving" modifications forum
  • Page:
  • 1

TOPIC: HAVING TROUBLES INSTALLING MODS...PLZ HELPP!!

HAVING TROUBLES INSTALLING MODS...PLZ HELPP!! 28 Jul 2017 14:20 #103962

Hello,
I've tried to install some cars so I followed the .txt and added Data and Export folder to CCD folder.
After this, I copied the xml text from .txt file and attached to player_car.xml using Notepad...
then i opened the simulator and tried to switch from standard to custom vehicles as seen in the video but, unlucky, it doesn't work...
Gess anyone can help me? thank you a lot in advance!
p.s. attached here the playercars.xml file
Attachments:
Last Edit: 28 Jul 2017 15:34 by simone catania.

Re: HAVING TROUBLES INSTALLING MODS...PLZ HELPP!! 28 Jul 2017 16:26 #103966

  • THETJVIDCHANNEL
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Mercedes-AMG and Range Rover above all else.
  • Posts: 8157
Please attach the actual document by uploading it to Dropbox or similar. We can see the problem better that way.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Maker

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/turtlespice - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia GMT +10:00
Favourite cars - Mercedes-AMG C63s - Range Rover Sport HSE Dynamic V8-SC

PC Specs:
:pinch: Warning: Spoiler!

Re: HAVING TROUBLES INSTALLING MODS...PLZ HELPP!! 28 Jul 2017 23:27 #103969

thank you for your answer! now, lucky seems working! i added </cars> at the bottom of xml. thank you again
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.20 seconds