Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Questions about the "City Car Driving" website & forum
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Forum background bug on Chrome

Forum background bug on Chrome 18 May 2017 14:44 #102025

  • jericho
  • jericho's Avatar
  • OFFLINE
  • Forum Administrator
  • *Eurobeat intensifies*
  • Posts: 4754
  • Thank you received: 652
Hi,
I've noticed a bug in the forum with Chrome. Normally, the background would be blue on top, fading into white as it goes down the page. However, on Chrome, the background is just completely blue. I've tried multiple reloads, navigating everywhere around the forum, and it's just all the same. The citycardriving.com home page is fine - it's only the forum. On Microsoft Edge it's normal, the way it's supposed to be. I've tried this on both my desktop and laptop, and they show the same issue. It's fine on mobile though. Here are some shots:



Now, Microsoft Edge for comparison:


Any thoughts?

I am not officially employed and/or paid by Forward Development, neither do I have legal ties with them. I am simply a member of forum staff. What I say does not represent...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 18 May 2017 15:40 #102026

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Global Moderator
  • Mercedes-AMG and Range Rover above all else.
  • Posts: 8194
  • Thank you received: 1415
This happens to me too. I just thought it was my internet not loading the background, but it did the same thing on a different network.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Maker

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/turtlespice - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia GMT +10:00
Favourite cars - Mercedes-AMG C63s - Range Rover Sport...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 18 May 2017 15:47 #102028

Happens to me too thought it was just my awful internet but looks like it's not
"If Heaven ain't a lot like Dixie, I don't wanna go!"
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 18 May 2017 21:25 #102033

  • BZ And JZ 26 Motors
  • BZ And JZ 26 Motors's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Mod Updater That Makes Mods Compatible With DX11 And Editor
  • Posts: 2475
  • Thank you received: 363
It happened to me and i was thinking of posting this as well.
Mods i'm currently working on.

Citroen C2 VTR is now released! And nearly finished it will be out soon as we work the rest out.

2014 Skoda Superb Currently in progress release date Maybe August

DX11 mods: Range Rover 2012 Release date somewhere in July-August.

If you want anything modding ask me...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 18 May 2017 22:22 #102034

  • NewSimulatorPlayer
  • NewSimulatorPlayer's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • You can refer to me as SP or NSP. Thanks
  • Posts: 1068
  • Thank you received: 115
Happened to me too a few weeks ago... lol

using chrome
Chevy "Find New Roads"

www.youtube.com/channel/UCAUVBU1Yg7CCb5nUXBLnXZw

My Steam Profile is currently set to Private.

How to convert PKG mods to RAR Video on my Youtube Channel!

Processor: Intel Core i5
Ram: 16GB Ram
New GPU: EVGA Nvidia GTX 1060 6GB
Storage: 2TB Hard Drive
OS: Windows...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 19 May 2017 18:41 #102048

  • LMGamer456
  • LMGamer456's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Been here since the beginning of 2016 - if you have any questions PM me
  • Posts: 3060
  • Thank you received: 749
It also happens on Firefox and Safari (I have a Mac so I occasionally use Safari).

It's quite the odd bug.

Screen Shot 2017-05-19 at 8.36.37 AM.png
Computer Specs:
MacBook Pro (13-inch, 2016, Four Thunderbolt 3 Ports)
[Processor] Intel Core i5-6267U
[RAM] 16GB 2133 MHz LPDDR3 (LP = Low Power)
[Storage] 512 GB PCIE SSD
[Graphics] Intel Iris 550

I post occasionally
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 03 Jun 2017 05:08 #102300

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Global Moderator
  • Mercedes-AMG and Range Rover above all else.
  • Posts: 8194
  • Thank you received: 1415
Looks like it is fixed for me.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Maker

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/turtlespice - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia GMT +10:00
Favourite cars - Mercedes-AMG C63s - Range Rover Sport...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 03 Jun 2017 08:59 #102302

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Global Moderator
  • Mercedes-AMG and Range Rover above all else.
  • Posts: 8194
  • Thank you received: 1415
Broke again..
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Maker

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/turtlespice - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia GMT +10:00
Favourite cars - Mercedes-AMG C63s - Range Rover Sport...
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 29 Jun 2017 14:48 #103224

  • BZ And JZ 26 Motors
  • BZ And JZ 26 Motors's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Mod Updater That Makes Mods Compatible With DX11 And Editor
  • Posts: 2475
  • Thank you received: 363
Its seems now the forum background bug on Chrome is fixed for me.

[img size=1920x1080]i.imgur.com/sTa3th1.png[/img]

Is it fixed for everyone else as well or is it just me.
Mods i'm currently working on.

Citroen C2 VTR is now released! And nearly finished it will be out soon as we work the rest out.

2014 Skoda Superb Currently in progress release date Maybe August

DX11 mods: Range Rover 2012 Release date somewhere in July-August.

If you want anything modding ask me...
Last Edit: 29 Jun 2017 14:55 by BZ And JZ 26 Motors.
The administrator has disabled public write access.

Re: Forum background bug on Chrome 29 Jun 2017 16:35 #103226

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Global Moderator
  • Mercedes-AMG and Range Rover above all else.
  • Posts: 8194
  • Thank you received: 1415
Mine keeps going good, then breaking. I guess nothing can be done.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Maker

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/turtlespice - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia GMT +10:00
Favourite cars - Mercedes-AMG C63s - Range Rover Sport...
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.240 seconds