Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users
  • Page:
  • 1

TOPIC: No force feedback after change motherboard and pro

No force feedback after change motherboard and pro 27 Jun 2019 22:36 #112643

  • KOZAN
  • KOZAN's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • Posts: 127
  • Thank you received: 6
Hi!


After change my processor and motherboard i don't have a ffb.

My wheel is logitech dfgt.
I'm try delete forward developmemt from my document and stay same.
Pc spec:

I3 9100f
Msi b360m pro vd
8gb ram
Gt 1030
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 27 Jun 2019 22:45 #112644

  • David02
  • David02's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • David is the name, moderating is the game.
  • Posts: 6533
  • Thank you received: 1617
Is force feedback enable in the game settings/Logitech Profiler?

Also, make sure your wheel is plugged into a USB 2.0 port.
Hello! My name is David, and here are some important things about me.

Contact Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


PC Specs
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


City Car Driving Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 27 Jun 2019 22:56 #112645

  • KOZAN
  • KOZAN's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • Posts: 127
  • Thank you received: 6
I have plugged into usb 2.0

I have enabled in both.

In other games works fine.
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 28 Jun 2019 08:25 #112648

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 121
  • Thank you received: 14
KOZAN wrote:
I have plugged into usb 2.0

I have enabled in both.

In other games works fine.

Hello,

Update your wheel driver to the latest version. Then reset the game settings to default by doing this:

1. Turn off the Steam cloud profile synchronization for City Car Driving – open your Steam client, click on City Car Driving with right mouse button and choose “Properties” from the context menu. Then open the tab “Updates” and there turn off the option “Enable Steam Cloud synchronization for City Car Driving”.

2. Delete the folder "Forward Development" from your "My Documents" folder.
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 28 Jun 2019 11:41 #112651

  • KOZAN
  • KOZAN's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • Posts: 127
  • Thank you received: 6
Kivlov wrote:
KOZAN wrote:
I have plugged into usb 2.0

I have enabled in both.

In other games works fine.

Hello,

Update your wheel driver to the latest version. Then reset the game settings to default by doing this:

1. Turn off the Steam cloud profile synchronization for City Car Driving – open your Steam client, click on City Car Driving with right mouse button and choose “Properties” from the context menu. Then open the tab “Updates” and there turn off the option “Enable Steam Cloud synchronization for City Car Driving”.

2. Delete the folder "Forward Development" from your "My Documents" folder.

I'm already try it.
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 28 Jun 2019 12:14 #112654

  • kas1.4truckdriver
  • kas1.4truckdriver's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Škoda and Volvo fan.
  • Posts: 4544
  • Thank you received: 1007
Try this, maybe this can help you.
https://www.youtube.com/watch?v=eENM08lu06w
Current cars that I drive in real life:
- Ford Transit Connect L2H2 2012
- Ford Transit L3H2 2014
- Opel Agila 1.2 2011
- Skoda Octavia Combi 1.4 Tsi 2016
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 28 Jun 2019 13:53 #112656

  • KOZAN
  • KOZAN's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • Posts: 127
  • Thank you received: 6
kas1.4truckdriver wrote:
Try this, maybe this can help you.
https://www.youtube.com/watch?v=eENM08lu06w

I make all like in this video but its same...

On my old motherboard its work perfect.
The administrator has disabled public write access.

No force feedback after change motherboard and pro 28 Jun 2019 13:55 #112657

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW and Range Rover
  • Posts: 9658
  • Thank you received: 1594
KOZAN wrote:
On my old motherboard its work perfect.
What was your old motherboard, and what is the new one?
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +10:00

Favourite cars - 2020 Audi S6 Avant - 2019 BMW X5 - 2018 Ferrari 488 Pista - 2019 BMW 3-Series - 2019 Range Rover Sport
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.115 seconds