Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users

TOPIC: Game Questions

Re: Game Questions 01 Oct 2013 15:13 #15687

Waiting for the Download link "city car driving rel 1.3 (english)"...HOW LONG WILL I HAVE TO WAIT???:blink: :blink: :blink: I have checked your website repeatedly since morning :cheer:
Last Edit: 01 Oct 2013 15:14 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 01 Oct 2013 15:18 #15688

Guys the new version is being uploaded to the site:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 01 Oct 2013 23:13 #15711

  • RickyMeekle
  • RickyMeekle's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • King of the kings.
  • Posts: 152
  • Thank you received: 19
Hi,

Is it free, and can I download back the 1.2.5 mods?
___peace____Ricky

Add my PSN:


My Gaming PC Specs:
12.00GB RAM (13.00GB it says I don't know why?)
2TB Hard Drive
nVidia GeForce GTX 745 - 4GB
Intel i7 3.4GHz overclocked turbo boost @ 3.9GHz

Running City Car Driving at max settings! Loving it!
Last Edit: 02 Oct 2013 20:00 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 04:32 #15744

  • jericho
  • jericho's Avatar
  • OFFLINE
  • Forum Administrator
  • *Eurobeat intensifies*
  • Posts: 4781
  • Thank you received: 662
It's a free update, and no, 1.2.5 mods are not compatible with 1.3.0
Last Edit: 02 Oct 2013 20:01 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 19:24 #15774

  • Tiuga
  • Tiuga's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 13
Hello I'm still new in this forum but not new to the game because I have been playing it since the release of 1.2.2 So I just successfully downloaded the 1.3 installer and I'm having problems installing because it keeps telling me that I have the game installed already. The game is actually uninstalled but it still tells me that the game is installed already. I even deleted the folder in my documents and its still telling me that I have the game installed already. Help would be highly appreciated since I'm eager to play the game especially with this new update.
Last Edit: 02 Oct 2013 20:01 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 19:26 #15776

  • jericho
  • jericho's Avatar
  • OFFLINE
  • Forum Administrator
  • *Eurobeat intensifies*
  • Posts: 4781
  • Thank you received: 662
Try rebooting your pc and try installing the 1.3 again.
Last Edit: 02 Oct 2013 20:01 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 19:55 #15777

  • Tiuga
  • Tiuga's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 13
I tried rebooting my pc and it still says that I have the game installed already. Its really weird and I'm the only one experiencing this problem.
Last Edit: 02 Oct 2013 20:01 by jericho.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 21:38 #15784

  • Tiuga
  • Tiuga's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 13
Never mind guys I got the 1.3 installer working. Special thanks to jericho for trying to help me :)
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 21:38 #15785

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
Tiuga wrote:
I tried rebooting my pc and it still says that I have the game installed already. Its really weird and I'm the only one experiencing this problem.
1. Delete the game folder, where the game was installed to (if something remains after uninstallation there).

2. Delete the folder "Forward Development" from your "My Documents" folder.

3. And the most difficult. You should clean your Registry. The ideal solution is to search the whole Registry and delete all keys and strings, which contain any clue of words "forward development", "multisoft" and "city car driving". I recommend using the "Registry Crawler" - very powerful and useful program.
The administrator has disabled public write access.

Re: Game Questions 02 Oct 2013 21:41 #15786

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
Tiuga wrote:
Never mind guys I got the 1.3 installer working. Special thanks to jericho for trying to help me :)
What was your solution? :)
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.353 seconds