Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users

TOPIC: Bug reports for City Car Driving 1.5

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 04 Dec 2015 21:56 #56079

  • Adi Drori
  • Adi Drori's Avatar
  • OFFLINE
  • Frequenter
  • Posts: 245
  • Thank you received: 28
The game says that the accelerator pedal ends when it is on the 3/4 of it.
The clutch and the brake pedals don't have any problem.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 02:22 #56182

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
In random moments the game doesn't allow me to fully unpress the clutch pedal, I need to restart the game for it to work again. It just sits at the middle.

I'm using a Logitech G27, and it works fine in other games.
This problem sometimes doesn't happen in a long time; then suddenly happens and makes me close and reopen the game to fix it.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 02:23 #56183

  • David02
  • David02's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • David is the name, moderating is the game.
  • Posts: 6550
  • Thank you received: 1627
inu_ragnarok wrote:
In random moments the game doesn't allow me to fully unpress the clutch pedal, I need to restart the game for it to work again. It just sits at the middle.

I'm using a Logitech G27, and it works fine in other games.
This problem sometimes doesn't happen in a long time; then suddenly happens and makes me close and reopen the game to fix it.
Do you lose traction too?
Hello! My name is David, and here are some important things about me.

Contact Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


PC Specs
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


City Car Driving Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 02:43 #56186

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
I only cannot change gears, since it think I'm not letting go off the clutch. everything else looks fine.
By my testing right now, it seems like some thing between the accelerator and clutch, because if I fully depress both at the same time it happens.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 03:03 #56188

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
inu_ragnarok wrote:
I only cannot change gears, since it think I'm not letting go off the clutch. everything else looks fine.
By my testing right now, it seems like some thing between the accelerator and clutch, because if I fully depress both at the same time it happens.

A fix maybe... for now:
Until now I have been recording my CCD sessions with the built in recorder. I erased every recording and turned off recording in the game. Then I tested my pedals and everything seems alright. But I really dont know if it has anything to do with it.

Until before I did that it happened every single time after a series of pedal presses. After that It has not happened yet.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 03:14 #56189

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
I only cannot change gears, since it think I'm not letting go off the clutch. everything else looks fine.
By my testing right now, it seems like some thing between the accelerator and clutch, because if I fully depress both at the same time it happens.

A fix maybe... for now:
Until now I have been recording my CCD sessions with the built in recorder. I erased every recording and turned off recording in the game. Then I tested my pedals and everything seems alright. But I really dont know if it has anything to do with it.

Until before I did that it happened every single time after a series of pedal presses. After that It has not happened yet.

Nope, it keeps happening, I'm gonna upload a video of the issue if I can.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 06:13 #56203

Hello i installed it in german language. I clicked the City Car Driving Home Edition.lnk on the desktop and
this window opens. Cant read it what must i do now?

Last Edit: 06 Dec 2015 06:16 by Markus Werner.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Dec 2015 07:17 #56205

The slippery ice physics are very temporary for me. When I select clear ice, there's a good chance it won't work. I've played that mode about 10 times now, and it's only worked for 2 of them. Same for snow.
AMD Phenom II 965 X4 4.0GHZ
Sapphire R9 280X OC edition
1TB WD Black 7200RPM
AsRock MoBo

Logitech G27

threepedalsblog.blogspot.co.uk
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 00:52 #56301

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3671
  • Thank you received: 399
Something saying "license is not activated" came up over my whole screen!
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2010 Honda Odyssey Touring
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
Last Edit: 07 Dec 2015 00:55 by GSHAPIROY.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 00:56 #56304

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.294 seconds