Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users

TOPIC: Bug reports for City Car Driving 1.5

Bug reports for City Car Driving 1.5 27 Nov 2018 13:13 #111023

  • KOZAN
  • KOZAN's Avatar
  • OFFLINE
  • Advanced user
  • Posts: 146
  • Thank you received: 10
David02 wrote:
KOZAN wrote:
Black buildings.

I try delete forward development folder from my documents and reinstall game and don't work.
What are your system specs?

Intel pentium dual core e5500 OC to 3.8ghz with GT 1030 graphics card and 4GB ram.

I have all settings on ultra and i have 50fps in clear and 40 in rain.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 27 Nov 2018 15:09 #111027

  • kas1.4truckdriver
  • kas1.4truckdriver's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Škoda and Volvo fan.
  • Posts: 4563
  • Thank you received: 1010
when I drive in the Toyota Carolla and when I hit the grass or sidewalk I get the sound of a breaking window.
Current cars that I drive in real life:
- Ford Transit Connect L2H2 2012
- Ford Transit L3H2 2014
- Opel Agila 1.2 2011
- Skoda Octavia Combi 1.4 Tsi 2016
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: THETJVIDCHANNEL, ChrisTheIncredibleHD, BZ And JZ 26 Motors

Bug reports for City Car Driving 1.5 27 Nov 2018 23:21 #111053

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9976
  • Thank you received: 1636
kas1.4truckdriver wrote:
when I drive in the Toyota Carolla and when I hit the grass or sidewalk I get the sound of a breaking window.
Happens with some other mods too.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 28 Nov 2018 09:52 #111067

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 177
  • Thank you received: 17
kas1.4truckdriver wrote:
when I drive in the Toyota Carolla and when I hit the grass or sidewalk I get the sound of a breaking window.
KOZAN wrote:
In clear weather this buildings works.

In rainy weather others building good.

Will check this out.
Last Edit: 28 Nov 2018 09:52 by Kivlov.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 12 Dec 2018 00:18 #111228

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9976
  • Thank you received: 1636
Since this update, sometimes when I am driving along the AI cars randomly despawn.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 12 Dec 2018 08:39 #111235

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 177
  • Thank you received: 17
THETJVIDCHANNEL wrote:
Since this update, sometimes when I am driving along the AI cars randomly despawn.
Just dissapear during the driving? If you will have a luck to catch this on a video, would be great.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 12 Dec 2018 08:47 #111236

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9976
  • Thank you received: 1636
Kivlov wrote:
THETJVIDCHANNEL wrote:
Since this update, sometimes when I am driving along the AI cars randomly despawn.
Just dissapear during the driving? If you will have a luck to catch this on a video, would be great.
Yes, they just disappear. I will record a video, thankfully windows has a rewind recording thing. So I can watch it happen, then capture it.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 12 Dec 2018 09:08 #111238

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9976
  • Thank you received: 1636
https://www.youtube.com/watch?v=UL57BmA-AlQ
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 13 Dec 2018 07:06 #111262

  • manuj
  • manuj's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 8
  • Thank you received: 2
THETJVIDCHANNEL wrote:
Since this update, sometimes when I am driving along the AI cars randomly despawn.
Send to me in PM you Forward development folder from Documents and dxdiag.txt from your computer. It's necessary for checking.
And this problem appears on all cars, stock and mods or mods only?
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 13 Dec 2018 11:53 #111263

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9976
  • Thank you received: 1636
manuj wrote:
THETJVIDCHANNEL wrote:
Since this update, sometimes when I am driving along the AI cars randomly despawn.
Send to me in PM you Forward development folder from Documents and dxdiag.txt from your computer. It's necessary for checking.
And this problem appears on all cars, stock and mods or mods only?
I will have to check the stock cars, I only use mods. Although, it happened again today.

Also, two bugs in one video - I have to restart my game in order to enable the controls indication. Ticking the box and resuming the game doesn't work. I also included a more obvious clip of a disappearing AI vehicle.
https://www.youtube.com/watch?v=iQQ4HehV9bg

Which dxdiag.txt do I send? I have multiple in my computer, from different sources.
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.160 seconds