Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users

TOPIC: Bug reports for City Car Driving 1.5

Bug reports for City Car Driving 1.5 13 Jan 2019 16:34 #111543

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3644
  • Thank you received: 395
THETJVIDCHANNEL wrote:
Today I noticed the car in front of me kept on changing license plates. This was the first time I drove in the USA rules since the new update, so I dont know how often it occurs.
https://www.youtube.com/watch?v=MWG32tyfydY
I don't believe this has happened to me, but you can look at my most recent videos to see.
manuj wrote:
GSHAPIROY wrote:
If I try to launch the game via Steam, Steam shows that the game is 'running' for two or three seconds, then it stops showing that. If I try to launch the game via Starter.exe:
CCDError.JPG


I've tried verifying game files (twice) and restarting Steam and my PC.
Try to reinstall all vcredist components from _CommonRedist folder. It looks like you Microsoft visual studio components are broken.
I'll try it, thanks.
UPDATE: Thank you, it worked!
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2010 Honda Odyssey Touring
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
Last Edit: 13 Jan 2019 16:48 by GSHAPIROY.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 15 Jan 2019 09:46 #111574

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9821
  • Thank you received: 1613
This particular traffic car (Audi A6) appears to be missing its rear middle brake light. I am not sure whether any other traffic cars have the problem.
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 16 Jan 2019 11:10 #111581

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 147
  • Thank you received: 15
THETJVIDCHANNEL wrote:
This particular traffic car (Audi A6) appears to be missing its rear middle brake light. I am not sure whether any other traffic cars have the problem.
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
Thanks! we will check this.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 21 Jan 2019 10:07 #111635

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9821
  • Thank you received: 1613
Barely any speed signs anymore, at least in German road rules. They seem to only be at the pedestrian crossings and road works. Can they be added back to all roads?
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 05 Feb 2019 00:23 #111722

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3644
  • Thank you received: 395
In braking path dialog, the 'initial speed' always reads 0 MPH.
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2010 Honda Odyssey Touring
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 25 Feb 2019 22:19 #111839

Me too! Here's a video of it happening:
file:///C:/Users/Evan%20Mendieta/Desktop/City%20Car%20Driving%20Home%20Edition%202_25_2019%2011_08_58%20AM.mp4
If it doesn't work, let me know.
The administrator has disabled public write access.

Bug reports for City Car Driving 1.5 04 Mar 2019 14:13 #111875

For some reason, I get 1500 penalty points for not keeping a safe distance?!
Last Edit: 04 Mar 2019 15:03 by rockpapernuke.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 04 Mar 2019 14:34 #111876

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9821
  • Thank you received: 1613
Evan993832 wrote:
Me too! Here's a video of it happening:
file:///C:/Users/Evan%20Mendieta/Desktop/City%20Car%20Driving%20Home%20Edition%202_25_2019%2011_08_58%20AM.mp4
If it doesn't work, let me know.
You need to upload the video to YouTube or somewhere else online
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 06 Mar 2019 11:23 #111884

I've noticed some cars idle for 10-30 seconds even if the robots turn green before they go forward or turn left or right. Happens now and again.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 12 Mar 2019 13:00 #111929

  • zachmassy
  • zachmassy's Avatar
  • OFFLINE
  • Frequenter
  • Posts: 190
  • Thank you received: 10
i cant play this game. all i get are errors
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.674 seconds