Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" general discussion forum for English users

TOPIC: Bug reports for City Car Driving 1.5

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 01:04 #56305

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3660
  • Thank you received: 396
Spoutnik wrote:
When I run over a cop at an intersection, it says in blue "message #2531" (like comply with the speed limit)

I think that that is supposed to happen.
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2010 Honda Odyssey Touring
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 01:04 #56306

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 01:07 #56307

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3660
  • Thank you received: 396
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.

I was talking about when you ran over the cop.
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2010 Honda Odyssey Touring
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 01:32 #56308

  • David02
  • David02's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • David is the name, moderating is the game.
  • Posts: 6544
  • Thank you received: 1619
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Can you post a screenshot of your Force Feedback settings within profiler?
Hello! My name is David, and here are some important things about me.

Contact Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


PC Specs
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


City Car Driving Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 01:50 #56309

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
David02 wrote:
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Can you post a screenshot of your Force Feedback settings within profiler?

2.jpg
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 02:07 #56311

  • David02
  • David02's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • David is the name, moderating is the game.
  • Posts: 6544
  • Thank you received: 1619
inu_ragnarok wrote:
David02 wrote:
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Can you post a screenshot of your Force Feedback settings within profiler?

2.jpg
Try rebinding the clutch and make sure your pedals are plugged in fully.
Hello! My name is David, and here are some important things about me.

Contact Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


PC Specs
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


City Car Driving Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 02:36 #56314

  • inu_ragnarok
  • inu_ragnarok's Avatar
  • OFFLINE
  • Novice
  • Posts: 17
  • Thank you received: 1
David02 wrote:
inu_ragnarok wrote:
David02 wrote:
inu_ragnarok wrote:
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Can you post a screenshot of your Force Feedback settings within profiler?

2.jpg
Try rebinding the clutch and make sure your pedals are plugged in fully.

I binded the clutch many times, always the same result. If you look closely in the video, the pedals are working fine in the profiler, they don't do the strange things they do in the game.
Sorry for my bad english.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 12:53 #56333

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
inu_ragnarok wrote:
Here is a video of my issue:
It starts OK, then the pedals have an odd behavior.
Update your wheel driver to the latest version from the Logitech website.
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 12:53 #56334

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
Markus Werner wrote:
Hello i installed it in german language. I clicked the City Car Driving Home Edition.lnk on the desktop and
this window opens. Cant read it what must i do now?

This issue is already fixed. Please re-download the game - www.distrib.forward-development.ru/setup/CityCarDriving_En.exe
The administrator has disabled public write access.

Re: Bug reports for City Car Driving 1.5 07 Dec 2015 12:54 #56335

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
GSHAPIROY wrote:
Something saying "license is not activated" came up over my whole screen!
www.citycardriving.com/component/kunena/?func=view&catid=5&id=55245
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.234 seconds