Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
"City Car Driving" modifications forum
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problem accelerating some cars

Problem accelerating some cars 01 Apr 2020 02:54 #114082

Hello guys, I've been having this problem for quite some time.

For example, I'll be using the CLS 500 mod.

When I accelerate the car, the RPM stays constant and works more like a CVT instead of a normal automatic and as you can see on the attached photo, I'm barely accelerating.

Anyone knows how to solve this? I have the same problem with the S350 D.
Last Edit: 01 Apr 2020 02:56 by sidekick258.
The administrator has disabled public write access.

Problem accelerating some cars 01 Apr 2020 08:37 #114091

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 267
  • Thank you received: 35
Hello. This is a mod related problem. Only creators of these mods can fix it.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: sidekick258

Problem accelerating some cars 01 Apr 2020 09:09 #114092

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 10254
  • Thank you received: 1669
Moved to Mods (General)
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: sidekick258
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.108 seconds