Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Questions about the "City Car Driving" website & forum
  • Page:
  • 1

TOPIC: Forum Has Gone Black on Chrome

Forum Has Gone Black on Chrome 07 Feb 2018 09:40 #107596

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9784
  • Thank you received: 1611
Hi,

On Google Chrome, the forum went from a dark to light blue gradient, to a flat blue colour and now to black.
chrome.JPG


It is fine in Microsoft Edge
edge.JPG
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 07 Feb 2018 09:47 #107597

  • cardriver123
  • cardriver123's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Posts: 1165
  • Thank you received: 114
And I thought it was my pc being the problem :D
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 08 Feb 2018 03:53 #107600

  • NewSimulatorPlayer
  • NewSimulatorPlayer's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • *Leaving the forum for a while. Getting annoyed with everyone here. This place is toxic*
  • Posts: 1283
  • Thank you received: 146
Same. Hopefully they fix it
www.youtube.com/channel/UCAUVBU1Yg7CCb5nUXBLnXZw
How to convert PKG mods to RAR Video on my Youtube Channel!


My Specs:
Processor:Intel Core i5
Ram: 16GB Ram
GPU: EVGA Nvidia GTX 1060 6GB
Display: 3 1920x1080 Monitors

Favorite Mods:
1. 2015 Chevrolet Tahoe by TJmods
2. 2019 Mercedes G500 by TJmods
3. 2018 Honda Odyssey by GSHAPIROY
4. 2016 Nissan Qashqai by TJmods
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 09 Feb 2018 00:17 #107608

  • cardriver123
  • cardriver123's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Posts: 1165
  • Thank you received: 114
I haven't tried it on my gaming PC yet, but both of my laptops seem to be fine, so maybe it is already fixed.
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 09 Feb 2018 02:11 #107610

  • David02
  • David02's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • David is the name, moderating is the game.
  • Posts: 6541
  • Thank you received: 1618
Having the same issue in Chrome on all my computers.
Hello! My name is David, and here are some important things about me.

Contact Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


PC Specs
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]


City Car Driving Information
Warning: Spoiler! [ Click to expand ]
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 10 Feb 2018 14:28 #107624

  • cardriver123
  • cardriver123's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Posts: 1165
  • Thank you received: 114
Laptop's chrome looks fine, but on pc it is black
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 24 Mar 2018 03:32 #108117

  • NewSimulatorPlayer
  • NewSimulatorPlayer's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • *Leaving the forum for a while. Getting annoyed with everyone here. This place is toxic*
  • Posts: 1283
  • Thank you received: 146
Sorry for the bump, i know its been a while. Just wanted to post that the forum has gone back to blue on chrome for me suddenly today. has anyone elses been fixed?
www.youtube.com/channel/UCAUVBU1Yg7CCb5nUXBLnXZw
How to convert PKG mods to RAR Video on my Youtube Channel!


My Specs:
Processor:Intel Core i5
Ram: 16GB Ram
GPU: EVGA Nvidia GTX 1060 6GB
Display: 3 1920x1080 Monitors

Favorite Mods:
1. 2015 Chevrolet Tahoe by TJmods
2. 2019 Mercedes G500 by TJmods
3. 2018 Honda Odyssey by GSHAPIROY
4. 2016 Nissan Qashqai by TJmods
The administrator has disabled public write access.

Forum Has Gone Black on Chrome 24 Mar 2018 12:15 #108120

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9784
  • Thank you received: 1611
NewSimulatorPlayer wrote:
Sorry for the bump, i know its been a while. Just wanted to post that the forum has gone back to blue on chrome for me suddenly today. has anyone elses been fixed?
It happened to me too.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.131 seconds