Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Questions about the "City Car Driving" website & forum

TOPIC: Embedded Videos Not Displayed

Embedded Videos Not Displayed 13 Jun 2019 12:45 #112533

  • BZ And JZ 26 Motors
  • BZ And JZ 26 Motors's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • Mod Updater That Makes Mods Compatible With DX11 And Editor And Maker And Audio Creater
  • Posts: 2613
  • Thank you received: 427
Kivlov wrote:
BZ And JZ 26 Motors wrote:
When is the site going to get changed plus the videos problem going to be fixed? Its been many months now and nothing has happened with the video problem at least and the site changed with the fixed video problem would be good.
I know this is happening a bit slowly, but we just need some more time to make sure the new website is OK before changing to it. Also we will need to do something with the forum, because the new website is not compatible with Joomla/Kunena. Therefore, a quite serious migration will be required.

No problem, As long as it gets fixed thats all I care about.
My VK modding group: vk.com/mods_by_bz_and_jz_26_motors
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 26 Sep 2019 22:33 #113026

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3638
  • Thank you received: 393
I think you should fix the issue, because it doesn't seem as though the forum will be updated any time soon.
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2019 Honda HR-V Sport
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 04 Oct 2019 09:20 #113055

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
GSHAPIROY wrote:
I think you should fix the issue, because it doesn't seem as though the forum will be updated any time soon.
Our opportunities around this outdated website engine are quite limited. How about this? www.citycardriving.com/ccdvideostest - let's test this variant.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 04 Oct 2019 11:43 #113056

  • THETJVIDCHANNEL
  • THETJVIDCHANNEL's Avatar
  • OFFLINE
  • Global Moderator
  • Passion for Audi, BMW, VW and Range Rover
  • Posts: 9784
  • Thank you received: 1611
Kivlov wrote:
GSHAPIROY wrote:
I think you should fix the issue, because it doesn't seem as though the forum will be updated any time soon.
Our opportunities around this outdated website engine are quite limited. How about this? www.citycardriving.com/ccdvideostest - let's test this variant.
That works fine.
Contact me in a PM if you have any concerns about users or the forum.

Mod Maker - Moderator - YouTube Video Creator

vk.com/tj_mods - VK Modding Page
www.youtube.com/THETJVIDCHANNEL - YouTube - TJ

Location - Melbourne, Australia - GMT +11:00

Personal Car:
2017 Volkswagen Golf GTI 7.5 (Pure White)
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: GSHAPIROY

Embedded Videos Not Displayed 11 Oct 2019 08:42 #113088

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
Have changed the main video page. So, now the issue can be considered as resolved.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 11 Oct 2019 21:35 #113092

  • GSHAPIROY
  • GSHAPIROY's Avatar
  • OFFLINE
  • Guru
  • City Car Driving Mod Maker
  • Posts: 3638
  • Thank you received: 393
Kivlov wrote:
Have changed the main video page. So, now the issue can be considered as resolved.
What? Embedded videos in forum posts still do not show.
YouTube: goo.gl/tueUM9
VK Modding Group: vk.com/mods_by_gshapiroy

Current Vehicles:
2019 Honda HR-V Sport
2009 Kia Optima LX

David02 wrote:
You're my favorite.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 16 Oct 2019 09:15 #113108

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
GSHAPIROY wrote:
Kivlov wrote:
Have changed the main video page. So, now the issue can be considered as resolved.
What? Embedded videos in forum posts still do not show.
It seems I've managed to fix embedded videos, which are parsed just from the openly posted URLS, but [ video ] tag still doesn't work.

Last Edit: 16 Oct 2019 09:16 by Kivlov.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 16 Oct 2019 09:19 #113109

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
So, the [ video ] tag is also partially fixed now.

- It works if use with the provider+ID:
[video width=425 height=344 type=youtube]5eN-gNfec7E[/video]

- It works if use with the http (with no S) link:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5eN-gNfec7E[/video]

- However, it still does not work if use with the https-link:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=5eN-gNfec7E[/video]
Last Edit: 16 Oct 2019 09:40 by Kivlov.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 16 Oct 2019 09:51 #113110

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
So, now it works also with the https-link:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=5eN-gNfec7E[/video]
Last Edit: 16 Oct 2019 10:02 by Kivlov.
The administrator has disabled public write access.

Embedded Videos Not Displayed 16 Oct 2019 10:05 #113111

  • Kivlov
  • Kivlov's Avatar
  • OFFLINE
  • Developer
  • Posts: 140
  • Thank you received: 15
P.S.: So, it seems everything is fixed now? Let me know if there will be any issues, cause I had to edit code in many places in BBCode script. So, there's a chance I could brake something during that.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 3.478 seconds